Durant la primera setmana de febrer,  5 alumnes de 6è de Primària i 2 mestres de l’Acadèmia han visitat Finlàndia, concretament Tampere, la segona ciutat més gran del país,  on està ubicada una de les escoles que també participa en el projecte COMENIUS ‘Sharing Traditions Creating Unity’.

 Aquest projecte s’està duent a terme durant aquest curs i el següent i hi participen 10 escoles de diferents països europeus, entre elles l’Acadèmia.

Durant aquesta visita, els alumnes de la nostra escola s’han allotjat amb famílies d’alumnes de l’escola de Finlàndia. Han assistit a classe com uns alumnes més del centre i han realitzat diversos esports de neu com esquí i patinatge sobre gel; també han anat amb trineu i han visitat un parc natural on han pescat al llac i han fet foc.

L’experiència ha estat tot un èxit i els nostres alumnes han tornat amb nous amics de diferents països i moltes aventures per explicar. La resta dels alumnes ja espera amb moltes ganes les properes visites que s’aniran succeint durant aquest curs i el vinent.