El passat dijous 5 de maig, es va celebrar la primera edició de l’UPDATE FP, organitzat per l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet. L’activitat va consistir en una jornada interescolar on els alumnes dels diferents centres participants exposaven els seus projectes d’innovació treballats a l’aula.

L’Acadèmia va presentar dos equips d’alumnes de 2n del CFGS d’Infantil amb dos projectes. El primer anomenat ‘La Caixa Màgica dels Contes’ i realitzat per les alumnes R. Andrade, F. Serrano, L. Mata i J. Jiménez, va resultar el projecte guanyador. El segons projecte amb el nom ‘La Caixa de les Emocions’ de les alumnes M. Noto, B. Navarro i B. Rodríguez, va classificar-se en segona posició.

L’experiència va ser enriquidora per a tots els participants dels diferents centres escolars. Va ser una jornada d’intercanvi d’idees i de veure diferents maneres de treballar, però tots convergien en la necessitat d’innovar en el camp de l’educació infantil. L’esforç i el treball de  les nostres alumnes va ser recompensat amb els premis esmentats. Felicitem des d’aquí a totes les premiades.