Qui ha dit que els grans no ens podem divertir? Com cada any els alumnes de CFGS d’Educació Infantil de l’Acadèmia Igualada hem anat d’excursió a una Granja-escola, però enguany ha estat una sortida diferent, hem provat d’anar-hi dos dies i l’experiència ha estat més que bona, boníssima, els alumnes han gaudit molt de la sortida i tot gràcies als monitors que vam tenir a Cal Diable, una acollidora granja-escola de Pontons.

Vàrem arribar el dijous al matí, ens vam instal·lar i vam fer una visita per la Granja, per fer-ho més dinàmic ens van fer un concurs sobre els animals i després ens van separar per grups per conèixer més de prop cada animal.

Per la tarda vam fer una sortida pel bosc, la qual es va veure aigualida pel xàfec que ens va caure. Tot i així, després d’assecar-nos i menjar un pa amb xocolata, vam seguir l’excursió per un altre camí. Però un dels millors moments va ser a la nit, quan els monitors van preparar unes danses i jocs molt animats, i per acabar…. ens van fer un repertori de cançons de bona nit.

L’endemà, vam fer un taller de galetes de xocolata i vainilla molt bones, i per acabar uns jocs de cucanya per estirar les cames. La tornada va ser molt trista, la sortida s’havia fet curta i ara els alumnes ja tenen ganes de repetir-ho. La veritat és que tots hem tornat amb les piles carregades i amb ganes de fer coses, doncs a part de divertir-nos com a nens, els monitors, ens van fer unes explicacions molt didàctiques de cada activitat. 

Esperem repetir-ho l’any vinent i gaudir-ho tant com aquest!