A l’Acadèmia sempre hem donat molta importància a l’aprenentatge dels idiomes, concretament l’anglès es comença a ensenyar a la llar d’infants i es segueix a Primària on l’assignatura d’anglès es veu acompanyada d’altres com Arts & Crafts i Science que també es donen en aquest idioma, i per altra banda a Secundària els alumnes s’inicien amb les classes d’alemany.

Seguint aquesta línia, l’Acadèmia s’ha adherit al Programa AC del Servei d’Ensenyament Multilingüe de Catalunya, que té l’objectiu de promoure programes de mobilitat per estudiants i fomentar l’intercanvi cultural, donant lloc al que es coneix com a auxiliars de conversa.

Els estudiants d’intercanvi, provinents de Londres i EEUU, viuran amb famílies d’acollida de la mateixa  escola i durant la setmana acompanyaran als professors d’anglès a les seves classes, donant l’oportunitat als alumnes perquè puguin practicar amb una persona nativa.

La Hawa, la Julia i en Robert aniran aquest curs per les diferents classes d’Infantil, Primària i Secundària respectivament, a fer d’auxiliars de conversa dels professors d’anglès, una manera fantàstica de complementar l’expressió i comprensió oral dels nostres alumnes.

Agraïm des de l’escola la participació de les famílies acollidores implicades en el programa, i als auxiliars de conversa que esperem que aprenguin i gaudeixin molt de l’experiència.

De ben segur que per a tots serà un intercanvi lingüístic i cultural molt enriquidor!