El passat diumenge  10 de maig, els alumnes de Tercer curs d’Educació Primària van participar de la trobada – ballada final del projecte SardaTIC on van poder demostrar l’aprenentatge rebut al llarg del trimestre a l’aula de música entorn la Sardana i la Cobla.

Aquesta ballada, organitzada amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista d’Igualada, va tenir lloc a la plaça de Cal Font d’Igualada on també va assistir el grup participant al projecte de l’escola  de l’Ateneu.

Els nostres alumnes, tot portant el banderí representatiu de la colla que havien realitzat dies abans a classe,  van entrar a la plaça ballant el ‘Galop del SardaTIC’. Un cop col·locats en rotllana, van ballar la sardana ‘Shardakira’ (una sardana que recull motius de les principals cançons de la Shakira a ritme de sardanes).

La demostració va acabar amb una entrega de medalles a tots els alumnes assistents a la trobada. Tots els alumnes que han participat al projecte també rebran un diploma signat pel mateix SardaTIC!

SardaTIC és un projecte telemàtic que té com a objectiu principal fer arribar de manera moderna i lúdica la Sardana i la Cobla al màxim de nens i nenes en edat escolar de tot el territori de parla catalana, tot afavorint el treball col·laboratiu i en xarxa entre grups d’escoles mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Podeu veure tot el treball que els alumnes han fet tot desenvolupant aquest projecte a través del bloc: http://sardatici2015.blogspot.com.es/