El passat dilluns 14 de març, els alumnes de 4t d’Educació Primària  varem participar al concert final de la XIVa edició de la Cantata Escolar que es celebrà al Pavelló de les Comes. Enguany, per tal de facilitar l’accés dels familiars, aquest acte es va fer en dues sessions participant un total de 770 alumnes de 4t de primària de les escoles d’Igualada i del seu voltant i és organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i les escoles municipals d’art, música i teatre d’Igualada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

Al llarg d’aquest segon trimestre els alumnes de 4t curs d’EP de l’Acadèmia hem estat preparant i cantant les cançons de la cantata Les veus misterioses de Josep Baucells i textos de M. Àngels Anglada.

Els pares i mares, a més de les cançons, van poder gaudir dels treballs plàstics que intervenien a la cantata: uns pals de pluja i uns espolsadors que a més reproduïen el so de l’aigua i del vent i unes abelles que l’alumnat feia moure al ritme d’una cançó. Treballs realitzats pels mateixos cantaires sota la direcció de David Obiols.

Els alumnes de l’Acadèmia Igualada participem en aquesta activitat perquè és una proposta que comporta un interessant treball col·lectiu que ens permet relacionar-nos directament amb la música i endinsar-nos en el món de la interpretació del cant coral.