Durant l’última setmana d’octubre els alumnes de Primària de l’Acadèmia Igualada vam celebrar la Castanyada.

El matí del dimarts, dia 29 d’ octubre, els alumnes de cicle inicial i mitjà elaboraren els tradicionals panellets amb la col·laboració de nois i noies de Cicles Formatius. En vàrem fer per a tots els gustos: d’ametlles, de coco, de cireres, de xocolata, de codonyat…

El dimecres, dia 30 d’octubre, va tenir lloc la celebració de la festa de la castanyada amb un seguit d’activitats de les quals tots els nens i nenes de l’etapa d’ Educació Primària varen poder gaudir.

Al matí, cada cicle va fer tallers treballant diferents aspectes relacionats amb la tardor: poemes i dibuixos de la Castanyera, receptes de panellets, murals de tardor abstractes… que resten exposats en les respectives aules.

A la tarda celebràrem tots plegats la Festa de la Castanyada. Els nois i les noies de 5è A i B, molt ben caracteritzats dels fills i de les filles de la castanyera, passaren per les classes a convidar-nos a menjar les castanyes i els panellets. Els més petits els premiaren amb les cançons típiques d’aquestes dates.