A l’escola comencen els preparatius per celebrar la Pasqua, festa que anuncia l’arribada de la primavera i que ens obra els ulls emocionats pensant amb la xocolata de les Mones de Pasqua.

Amb la intenció d’aprendre més, els alumnes de P-4 i P-5, vàrem anar al Museu de la Xocolata de Barcelona els dies 7 i 8 de març.  Allà, visitàrem una exposició de figures de xocolata i vàrem conèixer algunes coses sobre la procedència, el procés i les eines d’elaboració  de la xocolata a través de la història.

També ens van fer participar en un taller d’elaboració de figures on a més d’aprendre la forma, el color i l’olor dels ingredients bàsics de la xocolata, contrastàrem el sabor amarg i dolç del cacau. I després, com no, poguérem comprovar que, a més a més de menjar-la, també podíem fer dibuixos molt originals amb la xocolata desfeta.

Amb aquesta visita, on vàrem experimentar i despertar tots els sentits, ja ens trobàvem a punt per gaudir de la celebració de la Pasqua a l’escola. Però faltava un ingredient més; les cançons de caramelles. Així, fent de pastissers, hem anat assajant les cançons que cantarem als nostres companys d’escola. Ens espera una Mona de Pasqua que com diu la tradició, es guarnirà amb  plomalls de colors i ous de xocolata. 

BONA PASQUA