Al llarg del mes els alumnes de P-3, P-4 i P-5 hem participat en diferents i variades  activitats. Hem anat al Museu de la Pell, per a conèixer i  veure de prop a través de l’exposició ‘Comença la Festa’ alguns elements del nostre folklore popular. Després de veure la mostra sobre gegants, cap grossos i bestiari de cartró pedra d’Igualada i poblacions veïnes, ens hem posat a fer feina, participant activament en un taller plàstic, on hem confeccionat un titella de pal amb forma de gegant boig que després ens hem emportat cap a l’escola.

Aprofitant aquest treball hem jugat i dansat, imitant el moviment del ball de gegants.

També hem anat al teatre a veure l’espectacle de dansa ‘Riu de lluna’ i amb motiu de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música, ens hem apropat a l’Escola Municipal per deixar-nos envoltar pels acords de l’audició ‘El viatge de l’Eric i en Jan’.

I per acabar…Festa!, l’Esmoleta ens ha visitat, hem ballat, cantat i hem fet gresca. Amb aquest ambient festiu el mes de novembre ens ha dit adéu i saludem al desembre carregat d’il·lusions i bons desitjos.