Durant la setmana anterior, cinc alumnes de 6è de primària van visitar Itàlia i concretament Trevi, un poble situat a la regió d’Umbria. Aquest viatge estava inclòs en les activitats del projecte COMENIUS ‘Sharing Traditions Creating Unity’ que s’està desenvolupant a l’Acadèmia durant aquest curs.

Aquests dies, els alumnes han compartit les seves cultures i tradicions amb alumnes dels deu països participants al projecte. Han assistit a classes, on han pogut ensenyar paraules i expressions bàsiques en català i castellà als nois i noies dels altres països amb qui compartien les activitats.

 A més a més, han tingut l’oportunitat de visitar Roma i diversos poblets de la regió: Spoletto, Assissi i Orvietto. Els alumnes han estat allotjats a les cases de diferents famílies italianes i han gaudit molt d’aquesta experiència.

L’activitat del projecte COMENIUS no acaba aquí, ja que durant aquest curs, més alumnes de 6è podran viatjar a altres països i la nostra escola, a finals del mes de maig del 2014, tindrà l’honor d’acollir a alumnes i mestres de les diferents escoles participants.