El passat divendres 13 de desembre a l’espai esportiu Mont-aQua de Santa Margarita de Montbui més de 1.000 persones van poden gaudir de l’acurada interpretació de nadales i cançons de Nadal a càrrec dels alumnes de les etapes d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior.

Abans d’iniciar el concert es va projectar el vídeo solidari fet pels mateixos alumnes de l’Acadèmia en motiu de la col·laboració amb la Marató de TV3. Les aportacions econòmiques es van poder introduir a les urnes situades a les portes d’entrada i sortida del recinte on també es podia adquirir ‘la llum solidaria ‘ amb la que es feia una aportació directa a la Marató.

Es va projectar també l’esperat making – of d’aquest concert amb una selecció d’imatges i vídeos que mostraren al públic el complex treball d’aquest esdeveniment, una activitat treballada amb esforç i il·lusió per part  de tota la comunitat educativa de la nostra escola.

Enguany les presentacions, també a càrrec d’alumnes de la mateixa Acadèmia, van introduir al públic assistent al conte del Petit Princep tot commemorant el 70è aniversari de la seva primera publicació.

L’espectacularitat i la qualitat musical d’aquesta activitat fa que el ‘Concert de Nadal’ s’hagi convertit en un destacable esdeveniment per a  la nostra escola que, a any rere any, creix en el seu número d’alumnes participants i públic assistent.