El passat divendres 18 de desembre l’espai esportiu Mont-aQua de Santa Margarita de Montbui va acollir de nou el seu, i ja desitjat Concert de Nadal, on més d’un miler de persones assistents van poden gaudir de l’acurada interpretació de nadales i cançons de Nadal complertes amb importants coreografies a càrrec dels alumnes de les etapes d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior.

Com ja es tradicional, l’esdeveniment va començar minuts abans de les 20.30h amb la projecció del making – of d’aquest concert amb una emotiva selecció d’imatges i vídeos que mostraren al públic el complex treball d’aquest esdeveniment, una activitat treballada amb esforç i il·lusió per part  de tota la comunitat educativa de la nostra escola.

Seguint l’objectiu de ser una escola emocionalment preparada, i sota el nom d”Emociona’t’, les emocions van ser les protagonistes del fil conductor d’aquest esdeveniment: al llarg del concert, els nostres alumnes van omplir d’una manera molt especial el gran i il·luminat arbre que hi havia a l’escenari. Ho van fer amb una bola de Nadal, carregada precisament d’una emoció: alegria, por, tendresa, amor, gratitud, esforç … acompanyada de la lectura de la lletra d’una cançó que representava cada una d’elles. Guarnir-lo ens va ajudar a a conèixen’s una mica millor.

El concert va acabar amb la interpretació conjunta de la cançó ‘Un beso redondo’ de la reconeguda cantant Conchita qui, abans de començar aquesta darrera cançó es va dirigir al públic assistent a través d’un vídeo amb una dedicatòria tot agraint l’ús d’aquesta bonica cançó i el treball que en vàrem fer a partir d’aquesta.

Aquest esdeveniment és resultat de l’important implicació i treball desenvolupat per part de tota la comunitat educativa del centre. Alhora, és una mostra directa del tractament diferencial que l’Acadèmia Igualada ha adoptat vers la música fent-la present  en el seu dia a dia, utilitzant-la com una eina de dinamització cultural i social del centre i desenvolupant-la com una eina d’aprenentatge d’importants i actuals valors com són el respecte, l’esforç, la constància i el treball corporatiu i en equip.

El concert d’aquest any va tancar els actes de celebració del 75è aniversari de la nostra escola però recordeu que l’historia continua!