Educació infantil

Tenim en compte el tracte individualitzat

ico-comuni
Comunicació
ico-Psicomotrocitat
Destreses
psicomotores
ico-Decoberta
Descoberta d’ells mateixos
i de l’entorn

parvulari

A l’Acadèmia tenim en compte el tracte individualitzat que necessita cada infant. Els desdoblaments dels grups i els reforços, ens permeten respectar els diferents ritmes de maduració i treballar les diferents intel·ligències de cada alumne.
Treballem per assolir els nostres objectius tenint com a referència diferents branques metodològiques que hem fet nostres.

 • Treball col·laboratiu.
 • Rutines de pensament i els projectes.
 • Psicomotricitat.
 • Treballem l’anglès.
 • Tallers d’experimentació.
 • Imaginació i creativitat.

Pedagogia

Treballem la llengua catalana, castellana i anglesa des de l’Educació Infantil.Fem ús de la llengua anglesa com a llengua d’aprenentatge a partir de P3.Fomentem el gust per la música a tots els nivells i participem en el Projecte Sona Escola, amb els alumnes de 5è i 6è de Primària. Utilitzem les eines TIC: pissarres digitals interactives i iPads. Emprem recursos i estratègies que ajuden l’alumnat a aprofundir en el seu propi coneixement i a saber relacionar-se mitjançant la Cultura del Pensament.

Tenim activitats, sortides culturals i colònies programades per a cada curs, per tal d’apropar els nostres alumnes a la realitat i fer els aprenentatges més significatius.

Promovem les campanyes solidàries que permeten posar en pràctica l’empatia, la justícia i la generositat amb el Projecte Escola UNESCO.

llar-infants
6

Seguiment personalitzat

Treballem per projectes, racons, tallers, treballs cooperatius... Tenim programes concrets basats en les intel·ligències múltiples.

 • Treballem la intel·ligència emocional.
 • Treballem algunes àrees amb grups desdoblats i reduïts: llengües, matemàtiques...
 • En algunes sessions d’aprenentatge, atenem els alumnes amb dos professors dins l’aula, per tal d’ajudar-los a superar dificultats: Arts and Crafts, Programa Motriu…
 • Ens comuniquem amb les famílies a través de les entrevistes personals i les reunions amb el grup-classe, plataforma digital...
 • El departament psicopedagògic permet orientar el professorat i les famílies en la tasca educadora.

Menjador

L'Escola disposa de cuina pròpia amb menús revisats i adequats per una nutricionista colegiada, amb l’objectiu de proporcionar una dieta equilibrada i variada.

Treballem els hàbits alimentaris estimulant l’autonomia del nen/a, i l’interès per l’alimentació saludable, fent-los així protagonistes de l’acte social de menjar. Fomentem la vessant educativa de la curiositat per saber que hi ha darrere dels diferents plats i el gust per menjar bé.

Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres

});