La natura, al llarg de l’any, ens regala molts canvis de colors, olors i en general de sensacions.

Al passadís dels nens i les nenes d’educació infantil,  podem gaudir i aprendre d’un petit racó que ens representa el pas dels mesos i ens  ofereix alguns dels canvis més quotidians de totes les estacions.

En aquestes dates, la Tardor no sols ha arribat a la nostra ciutat sinó que  també, a la nostra escola.

Un arbre tot ple de fulles grogues, taronges vermelles i marrons, tots ells colors de la tardor, ens dona la benvinguda cada dia. Els núvols son els encarregats de deixar anar la pluja per tal de que, al voltant del nostre arbre, surtin els cargols i creixin els bolets.

Tots els elements d’aquest petit racó de natura han estat confeccionats i elaborats pels nens i les nenes de P3, els aneguets i les granotes, amb materials de reciclatge com  cartró, paper de diari, fulles dels arbres, … i dins d’un projecte que s’ha treballat a les aules: causes i conseqüències de l’estació, situacions, colors, fenòmens meteorològics, animals, cançons, poemes, hàbits d’higiene …

Com una bona escola verda que som… us desitgem que  acabeu de passar una bona Tardor i espereu, amb optimisme, l’arribada de les altres estacions que nosaltres guarnirem amb ganes i il·lusió.