El dimarts passat els alumnes de Cicles Formatius d’Educació Infantil de l’Acadèmia Igualada van tornar de Londres on van viure vuit dies intensos, plens de moments i experiències.
 
Anualment els alumnes de 2n de C.F.G.S. d’Educació Infantil tenen l’oportunitat d’anar a fer pràctiques a Londres a una llar d’Infants anglesa, concretament al Little Unicorn Nursery situada al Canary Wharf, a la zona financera de la capital anglesa.
Aquest any van ser un total de 20 alumnes, acompanyats de dues professores, els que van tenir l’ocasió de poder marxar. Durant els cinc dies d’estada a la llar els alumnes van poder estar a les diferents classes i conèixer un nou model educatiu, doncs van poder interactuar directament amb els infants i fer activitats amb ells, sempre acompanyats de les educadores de la llar. Una de les coses que va sobtar més als alumnes va ser les baixes ràtios que tenen, molt diferents a la que tenim aquí, doncs mentres a Catalunya tenim una ràtio de 8 alumnes per educadora amb nens de M0, allà és de dos infants per educadora.
A part de complir amb l’objectiu principal de conèixer de prop les llars angleses també vam aprofitar l’estància per visitar els llocs més concorreguts de Londres, en els quals ja es respirava l’esperit Nadalenc. Vam veure el conegut Big Ben, el Camden Market, Harrods, el canvi de Guàrdia de Buckinham Palace, entre d’altres. I tot i que ens vam quedar amb les ganes de poder veure un musical, alguns van aprofitar per veure el museu de cera de Madame Toussauds i d’altres van pujar a la soprenent nòria de London Eye.
 
En definitiva ha sigut un viatge enriquidor, que ha servit per conèixer un nou model educatiu, una magnífica ciutat i una mica més als nostres companys. Esperem repetir-ho l’any vinent!