Dijous passat, dia 3 de novembre, els/les alumnes de sisè d’E. Primària  varem tenir ocasió de participar en un campionat escolar de ‘Slot’ que es va celebrar en el recinte on s’ubiquen habitualment les  Fires a Igualada.

Les proves que es realitzaren dijous, eren classificatòries. Primer de tot es feren unes voltes de pràctiques per tal d’anar-se familiaritzant amb els comandaments dels cotxes i amb el circuit. Després es van fer curses, per grups, de vuit minuts cadascuna.

Els tres millors classificats, de totes les curses realitzades, van ser els qui van passar a les finals que es realitzaren divendres a les cinc de la tarda i en les que es competia amb els tres millors classificats de la resta d’escoles participants.

Va ser una molt bona experiència, a més a més de molt divertida. Aquest tipus d’activitat exigia mantenir una bona atenció i un bon control del comandament ja que , sovint, es volia córrer més que els altres, els cotxes sortien de la pista i era més important la constància i la prudència que no pas la velocitat en si mateixa.

En acabar la prova varem tenir ocasió de visitar la Fira i contemplar els magnífics circuits que hi havia muntats, tots ells molt espectaculars. Recreaven espais molt diversos plens de detalls que ens cridaren l’atenció i van ser molt comentats.