Un any més els alumnes de 1r de CFGS d’Educació Infantil hem fet les colònies a la Granja escola Cal Diable de Pontons, una sortida molt esperada que va superar les nostres expectatives.

El dijous vam marxar d’Igualada amb pluja, però tot i així vam aprofitar per fer tot d’activitats durant el dia. Al matí vam fer una visita per la casa i el seu entorn, i vam continuar amb un taller de bossetes d’olor. A la tarda vam aprofitar per fer una caminada pel bosc on vam conèixer plantes i arbres, vam fer cabanyes i vam aprofitar per escoltar els sons de la natura. La tarda la vam acabar a la granja, on vam conèixer els seus animals, cabres, ovelles, conills… tot d’animals que ens va agradar tocar i conèixer de prop.

L’endemà vam veure alguns animals més, vam donar de menjar els rucs i el poni i vam acabar el matí jugant a tot un sortit de jocs a l’aire lliure amb els que vam riure molt.

Però el moment més esperat al vespre, quan els monitors ens van fer danses i jocs de nit, però també vam conèixer en Banyetes, un dimoniet despistat i divertit que ens va fer riure de valent.

Durant aquest dos dies en Carles i en Jordi, els nostres monitors, ens ha fet un munt d’activitats amb les que hem gaudit de la natura. I des d’aquí els agraïm aquestes bones estones que ens han fet passar!

Gràcies i fins molt aviat!

Podeu veure més fotos al nostre bloc: eduinfantil.wordpress.com