Una any més, en acabar el curs i abans de fer el Viatge de Fi de Curs, tingué lloc la Festa de Graduació dels alumnes que acabaven l’etapa de Primària.

Tots estaven molt il·lusionats amb la celebració de la festa, sobretot pel que representava, ja que la Graduació suposa cloure una etapa i esperar l’inici de la següent.

Quan fou l’hora i tots els familiars estaven asseguts al gimnàs de l’escola, van fer la seva entrada els alumnes que es graduaven, mentre sonava l’himne típic per aquest acte: Gaudeamus Igitur.

Després tingueren lloc els diversos parlaments, per part del Director de l’escola, i dels mestres. A continuació, el mestre de música, Xavi Piñol, va interpretar unes peces musicals amb el saxo, que van resultar ser molt emotives per a tots. I així, arribà el moment de la imposició de birrets i lliurement d’orles, diplomes i regals als alumnes que es graduaven. Per acabar aquesta part de l’acte hi hagué el moment de fer la foto de grup i llençar, enlaire, els birrets.

Per acabar, tots els pares i familiars, conjuntament amb mestres i alumnes, van poder participar d’un refrigeri al pati de l’escola.