Des de fa temps, es parla de la Música com un important recurs en el desenvolupament de les persones però contràriament a aquest reconeixement,  l’actual presència de l’art  musical és menys present que mai en les nostres vides.

És per aquest motiu que posem en marxa ‘Música al vestíbul’, una proposta que pretén apropar la cultura musical a tota la comunitat educativa de l’Acadèmia.

Amb ‘Música al vestíbul’, a partir del proper 4 de març es podrà escoltar a l’entrada de l’escola, una interessant selecció de música. La selecció i la programació d’aquesta, renovada setmanalment, la realitzarà Xavi Piñol i Ester Jorba (responsables de l’Àrea de Música de l’Acadèmia).

La proposta es complementarà amb en el plafó situat davant de secretaria, on hi trobareu:

  1. La informació corresponent a la música que s’escoltarà al llarg de la setmana.
  2. L’experiència musical dels mestres de l’etapa d’Educació Infantil i Primària i d’altres dels alumnes de l’etapa d’Educació Secundària i Batxillerat explicada pels mateixos protagonistes.
  3. La dita musical de la setmana.

‘Música al vestíbul’ és una de les primeres activitats pensades per fomentar la música i incloure-la en el ‘dia a dia’ de la nostra escola. Segur que aquesta proposta ja despertarà la curiositat i l’interès musical de molts de nosaltres.