Durant els primers dies del mes de desembre i durant les tardes hem organitzat un taller de manualitats obert als familiars dels alumnes de segon cicle d’Educació Infantil per tal que, entre tots, preparem els elements del nostre pessebre i  la decoració que guarnirà l’escola per reviure la tradició nadalenca que tant ens agrada.

És d’aquesta manera que, l’esperit de Nadal truca  a la porta de les nostres aules. Pares, mares, mestres i tot el personal de l’escola escolten les veus neguitoses dels nostres petits que il·lusionats per estar acompanyats d’aquelles persones que els mimen, cuiden i estimen, són capaços de contagiar-nos la seva joia, emoció i ganes de compartir amb els altres un moment  bonic i educatiu, d’entreteniment i treball plàstic i sobretot de relació personal molt  positiu i enriquidor per tots nosaltres.

Com a recompensa, molt aviat podrem gaudir del resultat i visitar el nostre especial pessebre que hem fet amb materials de reciclatge. Desitgem que us en sentiu molt orgullosos.

Des de l’escola volem agrair la vostra col·laboració i també el fet d’haver compartit amb nosaltres aquestes dues tardes tan especials. Moltes gràcies a tots i a totes!!