El passat dimarts 12 de febrer, els alumnes de 2n de CFGS INFANTIL, i dins de l’assignatura MATERIALS I TÈCNIQUES PLÀSTIQUES, varen desplaçar-se a Barcelona per realitzar una visita a la fundació ANTONI TÀPIES amb l’objectiu de poder conèixer una mica  l’univers creatiu d’aquest reconegut artista català i, sobretot, per aprendre totes les tècniques que utilitzava en les seves obres, amb l’objectiu de poder emprar-les en els seus treballs artístics de l’assignatura anteriorment esmentada i també com a recursos tècnics per a poder realitzar manualitats amb els més menuts.

La fundació Antoni Tàpies té en el seu fons d’art més de 400 obres reconegudes d’aquest artista català, obres que es van exposant de manera molt organitzada amb la finalitat de poder anar mostrant-les mica en mica als  visitants de la fundació. Els nostres alumnes després de fer un breu recorregut comentat per dues guies, varen realitzar un taller pràctic per experimentar les tècniques que havien aprés durant la visita, relacionades amb diferents materials, com el pols de marbre.  Va ser un taller divertit i molt enriquidor.

Finalment, per acabar la nostra visita, varem pujar al terrat per contemplar una de les seves escultures més conegudes, EL MITJÓ. Aquesta escultura havia de ser gegantina, d’uns 18 metres d’alçada, però, finalment, una versió més petita de l’obra, de 3 metres, és la que ha quedat instal·lada de manera permanent a la terrassa de la Fundació.