Els nens i nenes de Cicle Inicial d’ E. Primària (1r A i B i 2n A i B) hem anat d’excursió a Sant Sadurní d’ Anoia a visitar les ‘Caves Freixenet’ on hem  après d’una manera entretinguda i divertida el procés d’elaboració del cava.

Hem visitat la part antiga de les caves on el guia i el ‘nen de Freixenet’ ens han explicat el procés d’elaboració del cava amb una sèrie d’audiovisuals.

També hem vist la part més moderna i mecanitzada. Així hem descobert l’evolució del procés de fabricació d’aquest producte, el cava, al llarg de la història.

Hem pujat al tren de les Caves Freixenet que ens ha passejat per les instal·lacions, al llarg de túnels i túnels…

Hem comprovat que la bodega és realment immensa!

Després de tanta emoció ens han convidat a degustar el most que ens ha despertat el sentit del gust i de l’olfacte. Estava boníssim!

Ens hem dirigit a les vinyes i allà hem après les parts del cep (arrels, soca, creu, pàmpols i raïm…). Els hem pogut tocar i descobrir-ne les seves textures, la suavitat de les fulles, l’aspror de les soques…

Ens ha fet un bon dia i hem dinat al Parc de la Rambla. Ja amb les energies recuperades hem jugat al parc fins a l’hora de marxar.   

Finalment, hem tornat cap a Igualada amb moltes coses apreses i experiències viscudes.