Al llarg d’aquest nou curs, l’Acadèmia com Escola Verda, continua la campanya endegada el curs passat ‘Els dimecres; esmorzar saludable’. Enguany, la novetat és la incorporació dels alumnes de secundària i post-obligatòria.

Des de l’escola treballem la importància de menjar fruites i verdures en els diferents àpats del dia. Per aquest motiu, s’ha de reforçar aquest costum a la mateixa escola. Els educadors ens hem proposat com ja vàrem fer l’any passat amb els alumnes d’infantil i primària, que la majoria dels nostres alumnes grans, mengin de manera saludable cada dimecres del present curs escolar.

Intentem enterrar el costum de portar brioxeria i pastisseria, i alhora reduir el consum de begudes refrescants. Amb els dimecres saludables volem potenciar accions que afavoreixin la salut dels nostres infants augmentant el consum de fruites, fruits secs, o entrepans amb embotits de contingut baix en greix.

Durant aquests primers dimecres els resultats han estat engrescadors, amb un seguiment de l’alumnat per sobre del 90%. Continuarem treballant amb actitud amena i positiva per assolir a final de curs l’èxit dels objectius proposats.