A la classe de 6è, aquests dies, hem estat estudiant ‘L’electricitat i el magnetisme’.

Aquest tema ens ha interessat molt, tot i que en principi no ens ho pensàvem.

Primer vam dedicar unes quantes sessions a prendre contacte amb tota una sèrie de continguts que es relacionaven amb el tema. Vam aprendre alguns mots bàsics del vocabulari corresponent, vam aventurar unes quantes hipòtesis i vam estudiar-ne els continguts.

Quan ja començàvem a estar més immersos en el que fa referència a l’electricitat i el magnetisme, el pare de la Sara va venir a la nostra classe i ens va explicar el funcionament de circuits elèctrics. Ell ens portà uns materials que havia preparat perquè ho comprenguéssim millor i el cert és que el que ens anava ensenyant ens va ajudar a plantejar-nos un munt de coses,… tots en volíem saber més, i ell ens anà aclarint tots els nostres dubtes.

La xerrada i la demostració que ens va fet el senyor Toni Carol, el pare de la Sara, i el que havíem anat treballant darrerament a la classe,  ens ha engrescat molt  a voler posar en pràctica algunes de les coses que hem après i que podem experimentar. Per això ens hem animat a portar diferents materials a l’escola per tal de posar en pràctica algunes de les coses que hem estudiat.