Diu el conte de ‘La princesa Isabel·la‘, que aquesta s’avorria molt d’estar tan protegida  i de tenir-ho tot a punt. Un dia, va tirar la corona per la finestra i el rei  la va enviar a la cuina i a la cort dels porcs, pensant que això la faria entrar en raó. Però, va resultar que allà, la princesa va descobrir tot un món d’experiències i aprenentatges que la van fer realment feliç.

A la nostra Llar d’infants, volem ser com aquella cuina on tots els nostres prínceps i princeses, oferint-los  reptes, experiències i vivències els ajudem a créixer en l’àmbit emocional, intel·lectual i social. Per això, els nens de M-1 la passada setmana es van  embarcar en una nova aventura: sortir a l’hort de la nostra escola a plantar carbasses.

Es tracta d’una experiència que ens farà valorar la terra i l’aigua, ens omplirà de paciència esperant que creixin les llavors i ens obrirà la curiositat observant el desenvolupament de la planta. Esperem que a la tardor quan ja siguem a M-2 puguem collir unes bones carbasses amb les que poder continuar experimentant i despertant els sentits.