El passat dilluns 7 d’abril, els alumnes de 4rt d’Educació Primària vàrem participar al concert final de la desena edició de la Cantata Escolar que es celebrà al Pavelló de les Comes. En aquest acte hi van participar els més de 700 alumnes de 4t de primària de les escoles d’Igualada i del seu voltant i és organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i les escoles municipals d’art, música i teatre d’Igualada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

 

Al llarg d’aquest segon trimestre, els alumnes de 4t curs d’EP de l’Acadèmia, en motiu del 70è aniversari de la seva primera publicació,  hem estat preparant i cantant les cançons de El Petit Príncep, amb text de Antoine de Saint-Exupéry / Jordi Enjuanes-Mas i música de Ricard Gimeno.

 

Els alumnes de l’Acadèmia Igualada participem en aquesta activitat perquè és una proposta que comporta un interessant treball col·lectiu que ens permet relacionar-nos directament amb la música i endinsar-nos en el món de la interpretació del cant coral.