Els alumnes de 1r de CFGS d’Educació Infantil hem treballat la lógico-matemàtica dins de l’assignatura d’Expressió i Comunicació, on hem descobert la importància de l’exploració i l’experimentació en el primers anys de vida, per poder fer posteriorment una millor estructuració mental. Durant aquests dies hem vivenciat aquestes activitats a classe, i ha estat molt enriquidor poder experimentar amb diferents materials a la taula de llum, preguntar-nos sobre els elements que suren amb l’aigua, i finalment poder tocar i menjar diferents aliments.

Aquesta última experimentació és la que vam dur a terme el divendres, on després de posar-nos les nostres bates i davantals i vam jugar amb la gelatina, taronja i xocolata.

Sobre la taula aquests elements tan quotidians es van convertir en fantàstics recursos d’exploració, doncs els vam poder provar d’una manera diferent, tal i com no estem acostumats: vam pintar amb xocolata, vam triturar la gelatina, vam aixafar la taronja,… i no cal dir que el què més va agradar va ser la xocolata!!!

Va ser una manera molt pràctica d’entendre com organitzar una activitat d’experimentació però també de gaudir-ho com infants! Ens ho vam passar d’allò més bé!

Esperem poder-ho repetir!!