Un any més, els alumnes de 2n de CFGS han fet la seva graduació per tal de celebrar la fi dels seus estudis i el pas per l’Acadèmia.

El divendres 21 va ser un dia molt especial i molt esperat. A 2/4 de 9 del vespre entraven per la porta tot un seguici de 50 alumnes acompanyats d’una cançó molt pròpia pel moment, el gaudeamus igitur. Tots ells arreglats i vestits de gala per a una ocasió irrepetible, la seva graduació.

Va ser un acte molt especial, on vam estar acompanyats del director de l’escola Antoni Jorba i la regidora de l’Ajuntament d’Igualada, Anna Bacardit com a padrina de la 15a promoció d’Educadors Infantils. Les presentadores van ser dues alumnes del propi mòdul, les quals van anar conduint l’acte. També van tenir el seu moment l’Ester Jorba, coordinadora de CFGS, i les tutores de 1r Diana Fawaz i Mònica Romero que van dedicar unes paraules als seus alumnes.

Durant la graduació hi ha va haver moments tan emocionants com la participació de l’alumnat de 2n i el vídeo, un reportatge gràfic ple de records del seu pas per l’escola i un videoclip creat per l’ocasió.

L’acte es va acabar amb el lliurament de diplomes a cadascun dels graduats, i tot seguit la corresponent foto de fi de festa i el llançament de birrets al més pur estil americà.

Per acabar la cerimònia, alumnes, familiars i acompanyants van poder gaudir d’un esperat refrigeri, que va permetre compartir converses entre els assistents, i poder així, fer les últimes fotos, dedicatòries i abraçades als companys d’un viatge molt especial que ha durat dos anys.

Moments com aquest sempre comporten molta feina i s’esvaeixen en un instant, però a tots ens queda el bon gust d’haver passat una experiència fantàstica i haver gaudit de moments molt especials.

Felicitats a tots els alumnes!!!
 
Podeu veure més fotos a: eduinfantil.wordpress.com