El passat dissabte, 20 de novembre, es va celebrar el Dia Universal dels Drets del Nen. En caure cap de setmana, els protagonistes d’aquest dia no es trobaven a l’escola, però això no va ser excusa per a no celebrar i treballar tot el que aquest representa. 

Ho vam fer!.

Vam connectar aquesta data amb un dels dies internacionals de reconeixement a la música, els músics i les seves creacions a les nostres vides.

Hem contemplat la música com a llenguatge de les emocions, la música com a llenguatge per expressar sentiments, la música com a llenguatge per a la unió entre els pobles i les cultures, la música com a llenguatge de pau, la música com a llenguatge que convida a la solidaritat i que ens acompanya i ens motiva a tirar endavant projectes solidaris com el que hem començat a desenvolupar. 

A partir d’aquesta setmana l’Acadèmia Igualada i By Eugenia estan unides sota el paraigua de l’Empremta Social del nostre “Projecte Educatiu Empremta”, per transmetre un missatge d’esperança, confiança i suport a tots aquells que en aquests moments viuen les conseqüències devastadores del volcà de Cumbre Vieja a la Palma, Canàries.  

Amb el missatge Volverán las amapolas a la Palma… ens replantejarem aspectes del nostre dia a dia, debatrem el nostre paper com a membres de la societat, proposarem i dissenyarem accions que motiven i busquen un canvi, prenent consciència del nostre paper com a ciutadans del món 

Confiem plenament que els nostres alumnes s’implicaran al 100% per tirar endavant aquesta iniciativa. I esperem poder comptar amb la implicació i col·laboració de totes les famílies de l’Escola i de la societat en general.

Us mantindrem informats de com avança el nostre projecte.