La setmana passada, cinc alumnes de 6è de primària van visitar Grècia, concretament Patras, situat a l’oest del país. Aquest viatge estava inclòs en les activitats programades dins del projecte COMENIUS ‘Sharing Traditions Creating Unity’ que s’està desenvolupant a l’Acadèmia Igualada al llarg d’aquest curs. 

Durant aquests dies, els alumnes de la nostra escola han compartit les seves cultures i tradicions amb alumnes d’alguns dels països participants en el  projecte. Han assistit a classes i han realitzat diferents activitats, entre elles una gimcana amb mestres i alumnes. També han pogut gaudir de la celebració del Carnaval en aquesta ciutat, i han vist com es construeixen les carrosses de la rua al laboratori del Carnaval.

A més a més, han tingut l’oportunitat de visitar Olímpia, ciutat on s’encén la flama olímpica cada vegada que es celebren uns jocs olímpics.  Els alumnes han estat allotjats en cases de diferents famílies gregues i han gaudit molt d’aquesta experiència.

L’activitat del projecte COMENIUS no acaba aquí, ja que durant aquest curs, més alumnes de 6è podran viatjar a altres països. I la nostra escola, a finals del mes de maig del 2014, tindrà l’honor d’acollir a alumnes i mestres de les diferents escoles participants.