Un any més els alumnes de 1r CFGS d’Educació Infantil de l’Acadèmia Igualada hem anat de colònies a Cal Diable, i és que la bona experiència de l’any passat ens ha fet repetir en aquesta acollidora granja escola de Pontons.

Vam arribar el dijous al matí, ens vam instal·lar i vam fer una visita per la granja, on vam començar coneixent els animals de forma lúdica, els hi vam donar de menjar i fins i tot, els hi vam netejar el corral!

Per la tarda vam fer una sortida pel bosc, i mentre caminàvem vam aprendre a diferenciar les plantes aromàtiques, vam fer el motlle d’una petjada de senglar, vam fer orientació amb brúixola i vam aprofitar per berenar tot un clàssic: un pa amb xocolata.

Però un dels millors moments va ser a la nit, quan els monitors van preparar unes danses i jocs molt animats, i per acabar…. ens van fer un repertori de cançons de bona nit que ens va deixar embadalits a tots.

L’endemà al matí, vam fer un taller de galetes de xocolata i vainilla, i per acabar uns jocs de cucanya per estirar les cames.

Els dos dies van passar molt ràpid i els alumnes se’ls hi va fer curt, i ara ja tenen ganes de repetir-ho. La veritat és que tots hem tornat amb les piles carregades i amb ganes de fer coses,  doncs a part de divertir-nos com a nens hem pogut aprendre coses que ens poden serviran en la nostra tasca a educació infantil.

Esperem repetir-ho l’any vinent i gaudir-ho tant com aquest!