A finals d’aquest mes de març alumnes de 3er i 4rt d’ESO conjuntament amb dos professors, han viatjar a la ciutat anglesa de Tonbridge (Kent) en una segona fase d’ intercanvi d’estudiants amb alumnes de l’escola anglesa ‘Weald of  Kent’. Val a dir que, amb aquesta, ja en són deu les exitoses edicions dutes a terme per ambdues escoles.

Amb aquest intercanvi l’Acadèmia pretén que els alumnes assoleixin, d’una banda, un desenvolupament personal a través de l’experiència i, al mateix temps, una millora lingüística  mitjançant l’ús de la llengua anglesa en l’ àmbit de la vida quotidiana.

Durant la seva estada, els alumnes van gaudir d’activitats vàries dins i fora de l’àmbit escolar: visites guiades a la ciutat de Londres (el ‘Big Ben’, ‘Buckingham Palace’, ‘Covent Garden’ o el museu de cera de ‘Madame Tussaud’s’), visita a Canterbury… A nivell acadèmic, van participar en nombroses activitats escolars, en les quals, van compartir coneixements amb alumnes de l’escola anglesa.

Després d’aquesta segona fase, els alumnes queden emplaçats per la següent edició de l’intercanvi, que es durà a terme durant el proper curs acadèmic 2012-2013.