Hi havia una vegada… així és com comencen els contes i com són els nostres dies a la classe d’Expressió. En aquesta assignatura estem treballant la literatura infantil i la manera de narrarar-los, doncs en un futur aquesta serà una eina molt familiar i útil, que utilitzarem de ben segur en tot moment. Per aquest motiu estem practicant força, doncs un dels treballs tracta d’explicar un conte als nostres companys, però per prepar-nos hem rebut una visita molt especial, ha vingut a classe una conta contes professional, la Mònica Torra.

La Mònica és una narradora de la nostra comarca molt experimentada en aquesta matèria, que ja ha vingut en altres ocasions a l’escola i que aquesta vegada ha ensenyat als alumnes de 1r de Cicles d’Educació Infantil una base per poder narrar: com és la tria del conte, la preparació, el moment…. amanit de consells i experiències molt útils per un futur. La xerrada ha estat molt dinàmica, i la part que més ha agradat als alumnes ha sigut el moment del conte, la Mònica ha explicat contes molt originals, plens d’expressivitat, gesticulació i participació, que ha fet gaudir a tots els alumnes.

L’experiència ha sigut molt agraïda, doncs aviat tocarà als alumnes explicar els seus, i axò ha fet reflexionar a molt d’ells en la seva forma de narrar i triar el conte. Però sobretot recordar, que un conte és per gaudir.

Conte contat, aquest conte s’ha acabat!