Us volem informar que el diumenge 5 de juny celebrem la tradicional Festa de la Bicicleta de la ciutat d’Igualada. Com les últimes edicions, la Festa de la Bici s’organitza amb la suma d’esforços dels diferents centres educatius d’Igualada, inclòs el nostre.  Per això us demanem ajuda: necessitem voluntaris per estar al punt de sortida o arribada. Tothom qui vulgui ajudar que ens ho faci saber abans del dimecres 1 de juny al correu:  ampaacademiaigualada@gmail.com

A la llista de centres educatius s’hi afegeixen diverses associacions, comerços i empreses de la ciutat, tot seguint la batuta del Departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Esportiu de l’Anoia.

A les 11 del matí es donarà el tret de sortida a la bicicletada des de l’Avinguda Barcelona, cantonada amb Carretera de Manresa; i acabarà al centre de la ciutat, a la Plaça de Cal Font. Un recorregut suau per la ciutat que anima a participar a petits i grans.

Les inscripcions es podran fer el mateix dia a partir de les 10 a la zona de sortida.

Tingueu en compte el concurs al casc més original. No ho dubtis i decora el teu casc de bici. 

IMPORTANT:

– Tots els alumnes han de portar el xandall de l’escola complet

– Els pares i les mares que tinguin la samarreta d’AMPA, que no s’oblidin de posar-se-la

– Obligatori l’ús del casc, tant adults com infants; si no, no se’l deixarà participar de l’activitat

El punt de trobada serà a partir de les 10h al pati de l’escola. Allí ens reunirem, farem la fotografia de grup i anirem tots junts cap al punt de sortida (aprox a les 10.30h).

Si alguns pares i/o mares encara no disposeu de la samarreta de l’AMPA… aquesta és una bona oportunitat per participar i aconseguir-la. Veniu a l’escola d’hora per aconseguir la vostra!

Adjunt podeu veure el cartell de la festa.

Us esperem a tots!!!