Ja estem a punt d’acabar el curs, i això vol dir que després de tres anys fantàstics, acabem l’etapa d’infantil i passarem a ser un xic més grans; ja farem 1er de primària.

Les mestres ens han preparat una sorpresa. El divendres a la tarda, els mestres i les nostres famílies, ens han organitzat una gran festa al gimnàs: la Festa de Graduació.

Quins nervis!. Hem entrat impressionats. Al fons de la sala hi havia una tarima molt gran. Algú ens ha dit que després hauríem de pujar. Quina vergonya, tot solet davant de tanta gent. Ens hem assegut a la primera filera de cadires, com les persones més importants; segur que ho érem, ja que els pares no han deixat en cap moment de fer-nos fotografies. Al cap d’una estona el nostre director ens ha dirigit unes paraules, i ens hem vist a la pantalla gegant, quan teníem tres, quatre i cinc anys. Aquestes imatges ens han fet molt riure. Com ha passat el temps. Alguna mestre ens deia:’Com us heu fet tan grans?’.

La festa ha continuat. Han dit el nostre nom i hem pujat, acompanyats pel pare o la mare (quina sort, no anava solet) a buscar l’orla, el regal de l’AMPA i el birret que semblava de pel·lícula. Quina imatge més maca. He vist pares plorant d’emoció. Quan hem estat tots a la tarima,  ha arribat l’hora de tirar els birrets a l’aire. Què divertit! Ho volíem repetir més d’una vegada.

Després, per acabar la festa, ens han convidat a un refrigeri.

Va ser un dia molt emocionant!!!!!!!!!!