El passat dimarts 12 de març, els nostres alumnes de P5 i els nens de l’escola anglesa Bishop Henderson van establir  la segona comunicació d’aquest curs mitjançant videoconferència.

Aquest cop ‘l’intercanvi’ va servir per fer preguntes i satisfer les nostres curiositats reciproques sobre diferents temes: la climatologia, els gustos, les preferències respecte als animals o els colors… També vam cantar cançons.

Però… com als amics ens agrada saber moltes coses els uns dels altres, volem reforçar el nostre intercanvi amb una comunicació per correu ordinari, enviant-nos cartes i petites mostres dels nostres treballs. D’aquesta manera, ens anem coneixent una mica més i practiquem el nostre coneixement de la llengua anglesa d’una forma divertida.

Relacionat amb el nostre projecte, aquest dies hem rebut  un missatge que ens comunicava l’ interès de les professores de Bishop Henderson per visitar la nostra escola, conèixer als nens i nenes i intercanviar experiències amb l’equip educatiu.

Per suposat que estem encantats amb la visita i esperem amb molta il·lusió l’arribada d’aquesta representació dels nostres amics anglesos.

Us mantindrem informats. Fins la pròxima connexió al mes d’abril.