Ens agrada informar-vos d’una nova iniciativa que des de l’àrea d’anglès estem a punt de tirar endavant amb l’objectiu de posar en pràctica els coneixements que treballem a l’escola i potenciar les nostres habilitats socials.
Fruit d’aquesta iniciativa, neix un nou projecte intercomunicatiu que hem anomenat, ‘FRIENDS AROUND THE WORLD’ en col•laboració amb l’escola Bishop Henderson de la localitat de Coleford al  Regne Unit.
Una vegada al mes els nostres alumnes de P5 i els nens de l’escola anglesa establiran una comunicació, mitjançant videoconferència, d’ una durada aproximada de 40 minuts. Durant aquesta estona, aprofitarem  per conèixer-nos, intercanviar cançons, poemes, dites i totes aquelles impressions que ens puguin semblar interessants, sempre utilitzant la llengua anglesa.
La primera pressa de contacte està prevista pel proper 21 de febrer, data que esperem amb ganes i il•lusió. Aquest serà el punt de partida d’un seguit de futures activitats  enriquidores i profitoses per ambdues parts.
Al passadís de l’escola trobareu un racó amb l’evolució de l’esmentat projecte.
Estem segurs que, igual que nosaltres, estareu molt contents amb aquesta activitat innovadora per part de la nostra escola.