Els alumnes de P-4 I P-5 de la nostra escola van anar a gaudir de la natura a la casa de colònies de Can Bajona  els dies 18,19 i 20 de Juny. Els més petits de P-3 es van incorporar el segon dia de l’estada per compartir amb els seus companys de parvulari les activitats a l’aire lliure que tant els agrada i que són motiu de rialles i aventures.

Els nostres alumnes, no només van córrer i saltar pel camp de futbol i de bàsquet sinó que també van fer una llarga caminada per una zona d’obaga on podien  observar i adonar-se d’alguns trets diferencials de l’entorn, tot seguint les pistes d’una imaginària història del Drac Viriviri.

Una altra activitat que s’enduen els nens i nenes en el seu record és el conreu de l’hort i el contacte directe amb els animals de la granja com són les gallines i els conills als que tocaven i donaven de menjar o bé els porcs i la vaca Barbie o el poni Johnny al que treien de passeig.

També van fer un taller d’elaboració de pa on van participar activament en el procés de transformació de primeres matèries en un producte final.

I al vespre, l’emoció de la foscor que es trenca per la llum de la llanterna i el joc de nit ens fa anar a dormir sense enyorança i donant el dia per acabat.

ANAR DE  COLÒNIES ÉS DIVERTIT i ENS AJUDA A CRÉIXER!