El Premi Sambori Òmnium realitzava  dilluns 31 de març la vuitena festa de la Demarcació Penedès – Baix Llobregat. És un premi de narrativa infantil i juvenil, que va iniciar-se fa 14 anys al País Valencià i que enguany ha comptat amb 110.000 participants entre el País Valencià i Catalunya.

 

Els alumnes participants de la Demarcació Penedès – Baix Llobregat, que pertanyen a vint-i-sis centres escolars del Baix Llobregat, Garraf, Alt Penedès i Anoia, van arribar enguany als 130 treballs presentats.   

L’acte va comptar amb la presència de dues regidores de l’Ajuntament de Martorell i d’una membre del jurat, Montserrat Panyell, que va aprofitar per felicitar no només als infants i joves premiats sinó a tots aquells que estimen l’escriptura i la lectura. Les 200 persones que assistiren ahir a l’entrega dels premis, entre premiats, famílies i professorat dels centres, van poder escoltar també l’actuació del Cor Infantil Ars Nova que va cantar cançons com el Rossinyol, Som el riu, Som el pont o, Bicicletes de Blaumut.

Entre els divuit premiats, tres de cada una de les sis categories (de primer de primària a segon de batxillerat),hi havia l’alumne de l’Acadèmia, Javier Recio de 2n d’ESO, que va obtenir el 1r premi de la seva categoria amb la narració ‘El gat negre’, que és un excel·lent escrit en el qual  es barregen situacions de la vida quotidiana d’un noi i els seus sentiments més profund
La Direcció i el professorat de l’Acadèmia vol felicitar el Javier pel guardó obtingut i animen a ell i a tots els alumnes a continuar escrivint.