Aquest cap de setmana, l’Acadèmia ha realitzat la seva jornada de portes obertes amb la intenció de mostrar a les famílies igualadines i anoienques, el seu funcionament i els serveis educatius que ofereix. La jornada va tenir un enfoc festiu, amb la voluntat de mostrar l’escola tal com és. Enguany la proposta d’aquesta jornada ha estat molt diversa. Des d’activitats lúdiques amb la creació i participació de tot l’alumnat en un Flash Mob, molt aplaudit pels tots els que ens acompanyaven, a tallers de maquillatge realitzats pels alumnes de 2n CFGS d’Infantil, passant per interpretacions musicals per part d’alumnes de 4rt i 5è de primària, a més a més d’escoltar contes, jocs de sostenibilitat, a ser científics per un dia, titelles …

La jornada va ser aprofitada per donar a conèixer les tasques fetes en el projecte coordinat per la comissió UNESCO de l’escola; el Projecte ‘Aigua’ i ‘Sostenibilitat’ dins del marc d’Escola Verda; la continuïtat de la campanya de conscienciació que es va realitzar entre els presents per part dels alumnes responsables de la Campanya de Sang que es realitzarà el 27 de febrer. Cal recordar que l’Acadèmia és Escola Amiga del Banc de Sang i Teixits. 

Va ser una jornada per valorar el futur educatiu i poder intercanviar opinions amb els assistents per part dels responsables educatius del centre. Des d’aquí gràcies per fer de la diada tot un èxit.