A finals d’aquest mes de març, un total de divuit alumnes de secundària, conjuntament amb dos professors, van viatjar a la ciutat anglesa de Tonbridge (Kent) en una segona fase d’ intercanvi d’estudiants amb alumnes de l’escola anglesa “Weald of  Kent”. Val a dir que, amb aquesta, ja en són deu les exitoses edicions dutes a terme per ambdues escoles.

Durant la seva estada, els alumnes de l’Acadèmia Igualada  van gaudir d’activitats varies dins i fora de l’àmbit escolar: visites guiades a la ciutat de Londres on els alumnes de l’Acadèmia van poder gaudir dels llocs més representatius de la capital del Regne Unit: el ‘Big Ben’, ‘Buckingham Palace’, ‘Covent Garden’ o ‘St. James Park’, entre d’altres.

A més, l’estada a Anglaterra va permetre els alumnes de l’Acadèmia visitar també la ciutat de Canterbury on van prendre part en diverses activitats. A nivell acadèmic, els alumnes de l’Acadèmia van participar en nombroses activitats escolars, en les quals, van compartir coneixements amb alumnes de l’escola anglesa.

Després d’aquesta segona fase, els alumnes de l’Acadèmia queden emplaçats per la següent edició de l’intercanvi, que es durà a terme durant el  proper curs acadèmic.