El passat dissabte 3 de gener la secció d’esports de pilota de l’AMPA, formada pels equips d’iniciació esportiva, poliesportiu i futbol sala, van començar l’any amb una activitat molt engrescadora: sortida al Palau Blaugrana per gaudir d’un partit de futbol sala entre FCB – Levante.

Han participat d’aquesta activitat 30 famílies amb un total de 118 persones. El punt de trobada va ser l’escola i d’allà vam sortir tots junts cap a Barcelona. Els infants van poder entrar a la pista per fer-se una fotografia de record amb els jugadors de l’equip. Després de tot això van poder gaudir, tant petits com grans, d’un partit molt emocionant; un partit ajustat fins l’últim moment on finalment va guanyar el Barça per 4-2.

Els nens van passar una molt bona estona envoltats de familiars i amics, compartint allò que els agrada i els uneix: l’esport. Alguns d’ells fins i tot van aprofitar per demanar l’autògraf als jugadors i/o fer-se fotografies amb ells. Una experiència per repetir, que de ben segur molts d’ells ja esperen.