Aquest trimestre els alumnes de 2n de CFGS d’Educació Infantil estem treballant la família, el primer agent socialitzador de l’infant, encarregat de cobrir les seves necessitats però també de donar-li una educació.

Vam començar buscant una definició adequada i vam seguir treballat la seva evolució i les tipologies de família, inclús hem dibuixat la nostra i hem fet un mural! Ara ens hem detingut a parlar sobre l’educació que es dona a casa, doncs com s’acostuma a dir: cada família és un món. Sabíeu que hi ha 4 tipus d’estils educatius? Segons la teoria de Maccoby i Martin les famílies es poden dividir en democràtiques, autoritàries, permissives i negligents. Per tal de comprendre cada estil ens hem dividit en grups , a través dels quals buscarem i plantejarem exemples que ens ajudin a aproximar-nos-hi.

Com a futurs educadors cal entendre la important tasca educativa que tenen els pares, i buscar el millor model per orientar-nos junts en aquest camí, doncs cal que família i escola treballin plegats per convertir aquest infants en grans personetes!

Podeu seguir les nostres activitats al nostre bloc: eduinfantil.wordpress.com