El passat divendres 19 de desembre l’espai esportiu Mont-aQua de Santa Margarita de Montbui va acollir el Concert de Nadal on gairebé 1.500 persones assistents van poden gaudir de l’acurada interpretació de nadales i cançons de Nadal complertes amb importants coreografies a càrrec dels alumnes de les etapes d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior.

Com ja es tradicional, l’esdeveniment va començar minuts abans de les 20:30h amb la projecció del making – of d’aquest concert amb una emotiva selecció d’imatges i vídeos que mostraren al públic el complex treball d’aquest esdeveniment, una activitat treballada amb esforç i il·lusió per part  de tota la comunitat educativa de la nostra escola.

Aquest espectacular concert ple de música, llum i so ha estat el tret de sortida a la celebració del 75è aniversari de la nostra escola. És per aquest motiu que el fil conductor del text llegit entre cançó i cançó va ser l’evolució de l’Acadèmia Igualada al llarg dels seus 75 anys d’història, acompanyades d’un important projecció d’imatges històriques relacionades amb el nostre centre.

Aquest esdeveniment és resultat de l’important implicació i treball desenvolupat per part de tota la comunitat educativa del centre. Alhora, és una mostra directa del tractament diferencial que l’Acadèmia Igualada ha adoptat vers la música fent-la present  en el seu dia a dia, utilitzant-la com una eina de dinamització cultural i social del centre i desenvolupant-la com una eina d’aprenentatge d’importants i actuals valors com són el respecte, l’esforç, la constància i el treball corporatiu i en equip.