Llar d’infants

Seguretat afectiva i emocional

ico-dialeg
Diàleg entre
família i escola
ico-aprenentatge
Aprenentatge
de qualitat
ico-educacio
Educació
integral
ico-ambient
Ambient tranquil
i relaxat

Emocional

El vincle afectiu que proporcionem a la llar de l’Acadèmia és essencial en aquests primers nivells perquè l’Infant se senti acompanyat i segur a l’escola.
Donem la seguretat afectiva i emocional necessària perquè els nens gaudeixin de la seva experiència escolar, sentir-se segur, atès, motivat, estimat, és la base de qualsevol aprenentatge.

L’Acadèmia aposta per una educació basada en l’estimulació primerenca, que respecti el ritme individual de cada infant i així poder adquirir un procés d’aprenentatge de qualitat.

Un dels nostres objectius és que l’Infant aprengui a partir de la mateixa descoberta. D’aquesta manera, oferim els espais, materials i propostes engrescadores perquè experimentin de manera autònoma partint d’un ambient tranquil i relaxat per tal que pugui desenvolupar-se en plena llibertat i amb el sentit de pertinença a un grup.

pàgina web

Menjador

L'Escola disposa de cuina pròpia i els menús estan  revisats i adequats per una nutricionista colegiada per tal de proporcionar una dieta equilibrada  i variada.

Treballem els hàbits alimentaris estimulant l’autonomia del nen/a, i l’interès per l’alimentació saludable, fent-los així més protagonistes de l’acte social de menjar. Fomentem la vessant educativa de la curiositat per saber que hi ha al darrera dels diferents plats i el gust per menjar bé.

Contacta amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres

});