L’Acadèmia va organitzar la Setmana de l’Esport amb l’objectiu de fer-nos despertar la pràctica de l’activitat física en la nostra vida quotidiana: ‘Fer esport regularment és un hàbit necessari per mantenir el nostre cos sa’.

El primer dia de la setmana, dilluns 6 de maig, tots els alumnes i alguns pares, mares i professors, vàrem participar en la Tercera Cursa Solidària  ‘Kilòmetres de Solidaritat’. La comissió Unesco de l’escola, va aconseguir que el nostre esforç físic es materialitzés en aportacions econòmiques que van ser destinades a un projecte de la fundació ‘Save the Children’ a Nigèria.    

Durant la resta de la setmana es van portar a terme diferents activitats, igual d’estimulants, totes al voltant de l’activitat física: sortida al parc del Xipreret per jugar a esports i activitats de pilota, una gimcana per diferents espais de l’escola i els seus voltants, relacionada amb les olimpíades i una jornada sobre rodes, en la qual vam poder portar el nostre patinet o bicicleta i gaudir d’unes voltes pel pati de l’escola.

Com a cloenda,  els alumnes de Parvulari i 1r de C. Inicial d’Educació Primària, van anar com altres anys d’excursió a la platja de Vilanova i la Geltrú on van passar un dia a l’aire lliure d’allò més divertit.

Va ser una setmana molt activa fent esport i gaudint amb els companys d’activitats en equip.