El proper dilluns 30 de setembre, i amb l’objectiu de convertir la música en un element quotidià de la vida de la nostra Escola, es posa en marxa ‘Música al Vestíbul’.


Aquesta proposta, coordinada per l’àrea de música de l’Acadèmia, es va iniciar amb èxit l’anterior curs i es busca la participació de tota la comunitat educativa del nostre centre per reconèixer la importància d’aquest art en el nostre dia – dia.


A partir del proper dilluns, al vestíbul de la nostra escola es podrà  gaudir d’una interessant selecció de música i un plafó (situat davant de Secretaria) on podreu trobar interessants informacions i explicacions de temàtica musical (algunes d’elles treballades a les aules amb els vostres fills i filles) i un recull d’anècdotes que s’han desenvolupat al llarg de la història d’aquest important i reconegut art.


Segons els estudis, es considera que cada persona arriba a escoltar (directe o indirectament) unes 50 cançons diàries aproximadament. Així que … alumnes, famílies, professors/es, mestres, secretàries i personal de l’Acadèmia … animeu-vos a participar en aquesta proposta fent-nos  arribar les vostres experiències musicals (directament a l’Ester o a en Xavi, especialistes  d’aquesta matèria).


Salut i molta música!