Del 21 al 25 de novembre i sota el nom de ‘música i emocions’, l’etapa d’Educació Primària de l’Acadèmia Igualada ha celebrat la seva setmana de la música. Enguany, la seva temàtica ha permès a l’alumnat conèixer el poder de l’art musical per despertar i desenvolupar les principals emocions de l’ésser humà: l’alegria, la tristesa, la por, l’estimació i la sorpresa entre altres.

Al llarg de la setmana, s’han desenvolupat audicions comentades, concerts de música en directe amb alumnes de la mateixa Acadèmia com a intèrprets i el taller ‘com puc emocionar?’ realitzat pel mateix mestre especialista de música del centre, Xavi Piñol.

Per finalitzar la setmana ‘música i emocions’, el divendres 25 de novembre els alumnes de l’Acadèmia Igualada varen gaudir del concert de K –BRASS, un excepcional grup d’instruments de vent – metall de l’Escola de Música de Sant Andreu de Barcelona, format per més d’una quinzena de nois i noies, tots ells estudiants de música d’entre 12 i 18 anys,  i que sota la direcció i les interessants explicacions del pedagog Daniel Navarro van apropar la seva música a l’alumnat d’una forma excepcional, directe i pràctica. Finalment, els alumnes varen poder fer tota mena de preguntes i comentaris als intèrprets convertint l’esdeveniment en una activitat extraordinària i de gran contingut pedagògic