A l’època de Nadal, on es transmeten molt els sentiments d’amor, pau, estima i solidaritat, a l’escola hem volgut participar en dues campanyes solidàries: una és la recollida d’aliments per les famílies més necesitades de la comarca col·laborant amb Càritas; i l’altre, l’aportació econòmica en col·laboració amb la Marartó de TV3, que aquest any és sobre les malalties neurodegeneratives.

En totes dues hem comptat amb molta participació i això ha fet que tinguem una gran aportació a fer i, oferir la nostra ajuda a qui ho necessita; tot això gràcies a vosaltres. En la recollida d’aliments podem dir que ha augmentat respecte la recollida de l’any anterior. Fins i tot, des de Càritas ens van felicitar per la gran quantitat d’aliments recollits. En la recollida econòmica, per ser la primera vegada que es realitza no ens hem quedat gens curts i la nostra aportació de 1392,2 ¤ de segur que tambè serà de gran ajuda. 

Per això, des de la Comissió UNESCO i en nom de l’escola us volem agrair la vostra col·laboració en les diferetns campanyes. Moltes gràcies!