El passat dimarts dia 20 de novembre els alumnes de Cicles Formatius d’Educació Infantil de l’Acadèmia Igualada van tornar de Londres on van viure vuit dies intensos, plens de moments i experiències.

Anualment els alumnes de 2n de C.F.G.S. d’Educació Infantil tenen l’oportunitat d’anar a fer pràctiques a Londres a una llar d’Infants anglesa, concretament al Little Unicorn Nursery situada al CanaryWharf, a la zona financera de la capital anglesa.

Aquest any van ser un total de 14 alumnes, acompanyats de dues professores, els que van tenir l’ocasió de poder marxar. Durant els cinc dies d’estada a la llar els alumnes van poder fer pràctiques a les diferents classes, van poder interactuar directament amb els infants i fer activitats amb ells, sempre acompanyats de les educadores de la llar. Una de les coses que va sobtar més als alumnes va ser les baixes ràtios que tenen, molt diferents a la que tenim aquí, mentre a Catalunya tenim una ràtio de 8 alumnes per educadora amb nens de M0, allà és de dos infants per educadora.

A més a més, van poder comprovar un nou model educatiu bastant diferent al que tenim nosaltres, i això els hi va marcar de manera positiva!

A part de complir amb l’objectiu principal de conèixer de prop les llars angleses també vam aprofitar l’estància per visitar els llocs més concorreguts de Londres, en els quals ja es respirava l’esperit Nadalenc. Vam veure el conegut Big Ben, el CamdenMarket, Harrods, el canvi de Guàrdia de BuckinghamPalace, entre d’altres. I fins i tot alguns van aprofitar per veure el museu de cera de MadameToussauds i d’altres van pujar a la sorprenent nòria de LondonEye.

En definitiva ha sigut un viatge enriquidor, que ha servit per conèixer un nou model educatiu, una magnífica ciutat i una mica més als nostres companys. Esperem repetir-ho l’any vinent!